Dag 2019, Hallo 2020!!!

Bij deze wil ik iedereen bedanken die in mij geloofde in 2019. Mijn geweldige familie, mijn vrienden en natuurlijk mijn fantastische cliënten. Super tof dat ik zovele van jullie mocht verwelkomen in mijn praktijk.

2020 beloofd ook een fantastisch jaar te worden. Dan mag ik jullie als medisch pedicure verwelkomen. En voor wie dat nog niet ergens gelezen had; ik heb er weer een heerlijke nieuwe gezichtsbehandeling bij van Bernard Cassiere, speciaal voor het voorjaar! Maar eerst nog even de winter. Geniet van de warmte binnen, de kaarsjes en elkaar.

Tot ziens in 2020!!!

Ervaar Bewust Ede 12 oktober in Cultura

Bewust Ede is met 70 leden een groot platform voor bewuste ondernemers die werkzaam zijn op het gebied van persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid. Ik mag mij daar ook lid van noemen

Na de succesvolle 1e editie met 18 stands, zijn er dit jaar 30 professionals aanwezig op het evenement. In Cultura beschikken we behalve het Atrium ook nog over 2 mooie ruimtes voor de gratis workshops en lezingen. We hopen dit jaar dus heel veel bezoekers te verwelkomen.
Ervaar Bewust Ede is de leukste manier om kennis op te doen over persoonlijke groei, gezondheid, welzijn en duurzaamheid.

Zoek me op en krijg een fijne handmassage!

Zomerfair Hoekelum

Op zondag 25 augustus 2019 ben ik samen met Monique van Holsteijn te vinden op de Zomerfair bij het terrein van Boerderij Hoekelum in Bennekom. Bij mij kun je een lekkere handspa krijgen en uitleg over 100% natuurlijke en biologische cosmetica producten. Monique heeft een praktijk voor Bowen- en Reflexzonetherapie en zal daar graag het een en ander over vertellen aangevuld met zo nu en dan een demonstratie. Wie weet ben jij de gelukkige die in de stoel mag plaats nemen.
Je bent tussen 10.30 en 17.00 uur van harte welkom om gezellig te shoppen en natuurlijk om te eten & drinken. Er is van alles te doen. Ik ben hier vorig jaar ook geweest en weet uit ervaring dat het een heerlijke markt is. Kom je ook!

Welzijnsavond Keltenwoud

De tennisclub Keltenwoud in Bennekom organiseert elk jaar een 50+ toernooi in de zomer.
En op woensdagavond (tijdens het toernooi) op 31 juli, organiseren zij een Welzijnsavond voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel www.friendsofnyanje.nl in Zambia.
Ik mag daar bij zijn en zal die avond fijne handmassages geven. Er zijn verschillende korte demonstraties/behandelingen (ongeveer 15 minuten,) voor maar €5,- (of iets meer).
Er is een kapper en Jolanda Piek komt en geeft Guasha behandelingen.
Annette Rijsemus staat er dan ook vanuit haar praktijk RaakBewust en Jacob Leppers zal er staan met zijn massagetafel.
Ik kijk ontzettend uit naar deze gezellige avond!

Feestje 40 jarig bestaan.

Op 29 juni mag ik samen met jullie en de Kardoen vieren dat zij al weer 40 jaar bestaat. Kom je ook? Er zijn de hele dag door lekkere hapjes en leuke acties.

Adres Marktplein 9 in Bennekom. Voor meer informatie:

Kardoen

Fris en stralend de zon tegemoet

Geef je gezicht een heerlijke hydraboost even lekker opfrissen voor de zomer. Ik nodig je uit om te komen genieten van deze super behandeling. Nu met een mooie actie: een promo box waarbij je naast de dagcrème ook nog een mini tube van het masker en een mini tube nachtcrème aquasleeping pack ontvangt. En dat voor dezelfde prijs!
Slechts beperkt verkrijgbaar dus wees er snel bij.

Behandeling van € 64.50 voor € 56.-

Promobox € 44.-

voor behandelingen zie Schoonheidsbehandelingen

Nieuwe lijn

Ik heb sinds kort gekozen voor een nieuwe productlijn. Bernard Cassière, heerlijke producten volgens een uniek concept dat creativiteit, originaliteit, duurzaamheid en plezier combineert. Kom kennismaken. Vooral in de winter kan je huid wel een oppepper gebruiken, daarom geef ik de detoxbehandeling deze hele winter voor 45,50 in plaats van 59,50. De EE dagcreme krijg je er gratis bij!

Voor behandelingen zie Schoonheidsbehandelingen

Super leuke Ladiesnight

Samen met collega pedicure en schoonheidsspecialist op deze gezellige ladiesnight gestaan. Samen heerlijke one minute manicures gegeven en veel honing verkocht. Volgend jaar weer!

Gezellige fair bij Kasteel Hoekelum

Voor in de agenda: 19 Augustus Landgoed bij Kasteel Hoekelum. Op het terrein van Boerderij Hoekelum ben je tussen 10.30 en 17.00 uur welkom om gezellig te shoppen en natuurlijk om te eten en te drinken.

Je kunt bij mij een fijne one minute manicure krijgen.