Natuurlijk, Bij Katinka

zijn niet zomaar twee woorden die bij mijn voornaam staan.

Natuurlijk, omdat ik er voor gekozen heb duurzaam te ondernemen, dat heeft de keuze van mijn producten bepaald en dat voer ik door in de rest van mijn bedrijfsvoering. Zo hang ik de was liever buiten dan dat ik de droger gebruik om maar een voorbeeld te noemen.

Bij, omdat ik ook bijen houd. Een fascinerende hobby die me nog dichter bij de natuur doet staan. Bijkomend voordeel voor jou is dat je bij mij de lekkerste honing kunt kopen als die voorradig is.

Een behandeling is altijd afgestemd op jouw wensen. Ik help je graag om je fijner, gezonder en mooier te laten voelen. Daarbij maak ik gebruik van pure, natuurlijke producten. Voorop staat dat jij je op je gemak voelt en helemaal jezelf kunt zijn. Het is mijn doel jou met een goed gevoel weer naar huis te laten gaan.

De opleiding heb ik bij Amice in Barneveld in gevolgd. Amice staat garant voor professionaliteit en deskundigheid. Daarnaast ben ik aangesloten bij de branche organisaties Provoet en Procert, deze waarborgen het niveau van kennis en kundigheid. Uiteraard blijf ik bijscholen via workshops en opleidingen om mijn kennisniveau ten alle tijde op peil te houden.

Mijn naam is Katinka Korver en ik nodig je van harte uit voor een bezoek aan Bij Katinka.

Bij Katinka, Medisch Pedicure, bevindt zich op de begane grond en is toegankelijk voor rolstoel gebruikers.

 

 

 

 

Pedicure Behandelingen